Film i glazba

Novo u kinima | (31.5.) Povratak legende

Nova doza Star Warsa prisigla je brže od očekivanog.

Prinčeva strana priče animirani je je film o princu Šarmeru koji je blagoslovljen neodoljivim šarmom za sve dame svijeta. To će ga naravno uplesti u mnoge avanture, ali i poslati u potragu za onom pravom ljubavi. 

https://www.youtube.com/watch?v=xrjVE1_c_qA

Škola do bola treći je, ujedno i posljednji dio njemačke trilogije “Fack ju Gohte” čije smo prijašnje dijelove već imali prilike popratiti u našim kinima. Još jednom nas očekuje kaos u školskim klupama, a film ćemo samo preporučiti onima koji su uživali u prošlim dijelovima.

https://www.youtube.com/watch?v=w3pnxrRdNaw

Nakon što velika prirodna katastrofa pogodi Pariz, jedna će obitelj pokušati preživjeti u razrušenom gradu. Unatoč takvom opisu, ako je vjerovati dostupnim podacima ne radi se o filmu katastrofe, barem ne u obliku gdje ćemo gledati tone stambenih blokova kako lete ekranom. Zadrži dah prije svega je film znanstvene fantastike, a koji je to misterij povezan sa prirodnom katastrofom koja će zadesiti grad, morat ćemo saznati.

https://www.youtube.com/watch?v=dDwJ97tuSSI

Star Wars nastavlja sa ekspanzijom, a posljednja “žrtva” postao je Han Solo. Solo: A Star Wars Story vratit će nas u Millennium Falcon i pokazati nam početak legende. Kako je došlo do prijateljstva s Chewbaccom i Landom samo su neke od tema koje film obrađuje, a prve recenzije kreću se iznad neke pozitivne sredine. Nakon mnogih problema koji su se odvili oko filma, lijepo je vidjeti kako je konačni proizvod zasada u očima ljudi barem solidno prihvaćen, a mi ćemo se za svoj sud strpiti još koji dan. Sve su oči uprte u Aldena Ehrenreicha.

https://www.youtube.com/watch?v=jPEYpryMp2s

 

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close