Film i glazba

Novo u kinima | (7.12.) Ratne drame, medvjedići i francuski začin

Uvertira u idući, zvjezdani tjedan nudi i više no dobru ponudu.

Kako godine odmiču, Miles Teller sve nam više puta dokazuje kako nije samo glumac za komedije pa tako nakon nekoliko odličnih dramskih uloga nastavlja u istom tonu i u filmu Thank You for Your Service prikazat će nam život ratnog veterana, odnosno njegov pokušaj mirenja sa svijetom nakon rata, onom u kojem ga očekuju obitelj i prijatelji. Istina, ne radi se o nimalo originalnoj temi, ali biografska pozadina i dobra postava iza filma obećaju dobar film kojeg ćemo sigurno s guštom pogledati.

https://www.youtube.com/watch?v=50LQGcb5knE

Medvjedić Paddington se vraća pa će nas tako povesti na nove avanture i ispričati nam nove dogodovštine. Nemamo tu što puno za pričati, ako ste voljeli original, voljet ćete i nastavak, a kritika je, ako ćemo gledati ocjene, filmom oduševljena. Odlična izlika za obiteljski odlazak u kino dvorane.

https://www.youtube.com/watch?v=52x5HJ9H8DM

Da Francuzi znaju napraviti dobar film, poznata je stvar. Tako nam Michael Haneke donosi priču o obitelji smještenoj u Calaisu, a da bi dodatno začinio stvari u pozadini odvijanja je izbjeglička kriza, koja je, podsjetimo se, baš gradić Calais zahvatila možda i najviše od svih. U glavnoj ulozi je svima dobro poznata Isabelle Huppert, prošlogodišnja nominirana za zlatni kipić, a izgleda kako i ove godine donosi snažnu predstavu. Ljubitelji drama s Happy Endom došli su na svoje.

https://www.youtube.com/watch?v=4DpIowc4ZsQ

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close