Film i glazba

Novo u kinima | (7.6.) Dinosauri kreću po nove rekorde

Može li Jurski Svijet još jednom prodrmati scenom?

Film Stars Don’t Die in Liverpool očito je produkt zanimljiva imena, a u svoj će fokus postaviti romantičnu vezu mladog glumca s holivudskom glumicom prilično starijom od njega. Film je nastao po memoarima Petera Turnera, a radi se o njegovoj vezi s oskarovkom Gloriom Grahame. Neke dodatne informacije nisu ni potrebne, ljubitelji žanra u istome će se pronaći, a dodatan poticaj za pružanje prilike filmu dobre su ocjene.

https://www.youtube.com/watch?v=43_KLNaEc6M

Nakon ogromnog uspjeha obnove franšize, bilo je neminovno da ćemo novi film smješten u Jurski park gledati vrlo skoro. Revitalizacija nošena Chrisom Prattom koji je postao prava akcijska zvijezda i s Bryce Dallas Howard pokorila je kino blagajne, a novi nastavak Jurrasic World: Fallen Kingdom puca visoko. Kvaliteta u režiserskoj stolici u vidu J.A. Bayone (“The Impossible”, “A Monster Calls”) samo je dodatan poticaj za visoka iščekivanja i još dobre akcije. Ovoga puta vulkan će zaprijetiti dinosaurima, a glavni će ih par pokušati spasiti. Nadamo se, ako ništa drugo, dobroj zabavi.

https://www.youtube.com/watch?v=1FJD7jZqZEk

Pisanjem o francuskim komedijama iz tjedna u tjedan počinjemo uviđati šablonu. Smjestimo glavne glumce u što neugodnije i neukusnije situacije i vidimo što će iz toga proizaći. Ništa drugačije nije ni s Ljubavi na kotačima, filmu u kojem će se bogati biznismen pretvarati kako je u kolicima kako bi zaveo mlađahnu djevojku. Stvari će se obrnuti kad ga ta ista djevojka spoji sa svojom sestrom koja je stvarno u kolicima.

https://www.youtube.com/watch?v=TP4uCNAtOPE

Love, Simon drama je Grega Berlantija, čovjeka iza DC serija koje gledate na CW-u (“Arrow”, “The Flash”…) o mladiću koji od svih skriva da je homoseksualac. Određeni događaj tome će zaprijetiti i baciti ga na put prihvaćanja samog sebe i nošenja sa svijetom. Ovakav tip drame u filmu koji se isključivo dramom bavi, za razliku od one forsirane u gore navedenim serijama, očito uspijeva jer film nekoliko mjeseci koliko se prikazuje u stranim kinima, kupi same pohvale i trenutno još uvijek drži velikih 8,0 na iMDB-u. Očito se radi o odličnom coming of age filmu, kao i odličnoj srednjoškolskoj drami koja nam dolazi u prikladnom mjesecu.

https://www.youtube.com/watch?v=E0cbWdlQg_8

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close