Film i glazba

Novo u kinima | (8.12.) Najluđi party godine

Uđite u pravi božićni groove raskalašenom zabavom.

Office Christmas Party pokazat će nam svu raskalašenost koju samo Amerikanci mogu ponuditi. Organizacija božićne zabave u uredu skrenut će s puta i rezultirati pravim kaosom, a R-rating (za starije od 17 godina u SAD-u) daje nam nadu da možemo očekivati „Project X“ smješten u nešto „ozbiljniju“ pozadinu. Za nadamo se dobar humor i zabavu pobrinut će se odlična postava glumaca koju predvode T.J. Miller, Jason Bateman, Olivia Munn i Jennifer Aniston. Bilo bi odlično da dobijemo jednu izvrsnu komediju jer ako ćemo iskreno već dugo nije izašla jedna prava, barem ne od nekog većeg studija.

https://www.youtube.com/watch?v=M2ot0OLsYro


Sing ili po našem Pjevajte s nama animirani je film studija Illumination („Despicable Me“) koji će u glavnu ulogu još jednom postaviti životinje, a one će pokušati spasiti lokalno kazalište organiziranjem natjecanja u pjevanju. Iz samog opisa vidljivo je kakav vas tip animiranog filma očekuje, a iznimno jaka glumačka postava i dobre prve ocjene trebale bi vam biti dovoljan poticaj za odlazak u kino.

https://www.youtube.com/watch?v=swA2Xv6Ka6c


Sve najbolje novi je hrvatski film koji je pronašao svoj put na kino platna, a ovoga puta očekuje nas priča o mnogim likovima čije će se priče ispreplesti, a ako je vjerovati opisu samog filma sve će se to odviti na vrlo neobičan način. Glavna uloga pripala je ove godine u hrvatskim filmovima sveprisutnoj Kseniji Marinković. Okarakteriziran kao komedija, ovo je prije svega još jedan obiteljski film, a vidjet ćemo može li se izdvojiti iz gomile.

https://www.youtube.com/watch?v=jOJ-yRjVDa8

 

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close