Film i glazba

Novo u kinima | (8.2.) Potraga za ogromnim bogatstvom u bosanskom jezeru

Šaroliko..

Dugi iz kamenog doba animirani je film Nicka Parka, iskusnog animatora koji je svoje znanje isklesao tokom godina filmovima poput „Chicken Run“, a gotovo ništa manje uspješan nije ni ovaj film. Prebacit ćemo se u prapovijesno doba, a društvo će nam praviti Dugi i njegov najbolji prijatelj, divlja svinja Hognob. Cilj: ujedinjenje plemena za obranu od opasnih neprijatelja. Zvuči zabavno, a nadamo se kako će svi uzrasti moći uživati u filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=AKH6OirA9HY

Wonderstruck je film Todda Haynesa, čovjeka čija je zadnja uspješnica „Carol“. Ovaj puta adaptirao je roman Briana Selznicka („Hugo“) koji je sam i napisao scenarij za film, a pratit ćemo dva lika u razmaku od 50 godina u potrazi za istom, misterioznom vezom. Koncept zvuči jako zanimljivo, prve kritike su većinom pozitivne, a iskusni režiser i autor koji je već s „Hugom“ dokazao kako može napraviti „toplu“ priču i oblikovati odlične mlade likove su dovoljan poticaj da pogledamo ovaj film.

https://www.youtube.com/watch?v=o1vV0oorclg

Renegades će nas smjestiti na dobro poznate lokacije sa skupinom Navy SEALsa koji će otkriti neizmjerno bogatstvo u dubinama bosanskog jezera. Zvuči pomalo suludo i smješno, ali tko zna što se sve skriva u bosanskim jezerima. Ako ništa, možda natjera kojeg od naših građana da se bace u potragu jer film je sniman upravo u Hrvatskoj. Glumačku ekipu predvode J.K. Simmons i Sullivan Stapleton.

https://www.youtube.com/watch?v=Bl8INGEnrbQ

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close