Film i glazba

Novo u kinima | (8.3.) Povratak legendarnog Jackiea Chana

Uz dašak hrvatske kinematografije.

Comic Sans novi je film Nevia Marasovića („Show Must Go On“, „Goran“), a još će nas jednom odvesti na otok Vis gdje će se naći Alan, uspješan grafički dizajner koji se ne može pohvaliti dobrim odnosima sa svojim ocem i bivšim djevojkama. To će ga putovanje navesti da preispita svoje odnose s navedenim osobama, a neke od vas odvesti i u kino dvorane. U slučaju da su vam se prijašnji filmovi Nevia Marasovića svidjeli, ovaj nećete htjeti propustiti.

https://www.youtube.com/watch?v=uaJbby0nMfc

Helen Mirren našla se u ulozi Sarah Winchester u ovom hororu koji ćete, ako je suditi po svim dosadašnjim reakcijama, htjeti zaobići u širokom krugu. Ne zato što se radi o nečemu strašnom, već o jednostavno lošem filmu. Još uvijek čekamo pronalazak pokoje pozitivne kritike, ali zasada istih nema. U slučaju da ste mazohist i zanimaju vas priče o ženi koja smatra da je progone duhovi ljudi usmrćenih od strane puške koju je naslijedila, onda je Winchester film za vas.

https://www.youtube.com/watch?v=0Juc2cL26mg

Jackie Chan napravio je svojevrsni povratak akcijskim vodama prošle godine u filmu The Foreigner kojeg ćemo imati prilike pogledati od ovoga tjedna i u našim kinima. Chan će tako krenuti u pohod na ljude odgovorne za smrt njegove kćeri, a ova akcijom nabijena krimi drama u svoja nešto više od četiri mjeseca, koliko je već „vani“ sakupila je i više no pristojne kritike. I da, Pierce Brosnan tu je kao neka vrsta negativca, ali ujedno i protagonista samog filma. Zvuči i više no dobro, a jedva čekamo priliku da se i sami uvjerimo u isto.

https://www.youtube.com/watch?v=r_rSAbYyIq0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close