Film i glazba

Novo u kinima | (8.6.) Povratak Mumije

Može li Tom Cruise dostojno zamijeniti Brendana Frasera?

Nećete često vidjeti francuske animacije u našim kinima, ali svojom kvalitetom The Red Turtle zavrijedio je svoje mjesto, ali i vašu pažnju. Film je bio i nominiran za najbolji animirani film na ovogodišnjim Oscarima, a priča priču o čovjeku koji će završiti na pustom otoku i tamo sresti crvenu kornjaču koja će mu promijeniti život

https://www.youtube.com/watch?v=5jKeTZg3RC0


Ovaj mjesec, a posebno tjedan obilježit će reboot Mumije, filma kojeg smo uvijek s užitkom gledali dok je u glavnoj ulozi bio još Brendan Fraser. Ovoga puta, uzde će preuzeti Tom Cruise, a čini se kako nas očekuje još više akcijom nabijeni film, upravo ono u čemu se Tom Cruise specijalizirao tokom godina. Molimo se da dobijemo dobar film, ali očekivanja držimo prilično nisko jer smo se na sličnim filmovima opekli već mnogo puta.

https://www.youtube.com/watch?v=IjHgzkQM2Sg&t=1s


Još malo francuskog štiha ponudit će nam komedija Five. Što će se dogoditi kad se iz očaja jedan čovjek ubaci u svijet droge, točnije dilanja „trave“ saznat ćemo u ovom filmu… ili nećemo, jer budimo realni, rijetko tko će pogledati ovaj film.

https://www.youtube.com/watch?v=NKZOOR33UwY


The Space Between Us još je jedna teen drama/romanca ispunjena elementima sci-fija koju ćete željeti preskočiti. Prvi čovjek rođen na Marsu dolazi na zemlju… i naravno, upušta se u romansu s djevojkom koja će mu pokazati svijet. Rađe ćemo ovo preskočiti.

https://www.youtube.com/watch?v=x73-573aWfs

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close