Film i glazba

Novo u kinima | Ćaća se vraća

Povratak legende i obrada starog klasika predvode ponudu.

Jason Bourne is back! Nakon devet godina Matt Damon pojavit će se ponovno u ulozi koja ga je proslavila, a svime će dirigirati Paul Greengrass, redatelj prethodna dva filma o Bourneu u kojima se pojavio Matt Damon. Očekuje nas brdo akcije, ali i nastavak priče o jednom od najpoznatijih agenata u povijesti filma.

Osim Damona u filmu će se pojaviti Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, veteranka serijala Julia Stiles i Vincent Cassel. Može li Bourne napokon naći svoj mir saznajemo već od danas.

https://www.youtube.com/watch?v=F4gJsKZvqE4


Daleko najkontroverzniji film od svih koje ćete vidjeti u ovom članku zasigurno je Ghostbusters. Reboot originala izazvao je mnogo mržnje od strane fanova, a o tome kako će film proći moglo se pretpostaviti već nakon prvog trailera koji je postao najdislajkaniji trailer za film ikad. Po samom izlasku filma unatoč solidnim kritikama ljudi su odlučili ostati pri svome pa film tako sada drži prosječnih 5.5 na iMDB-u.

Reboot će nam ponuditi žensku postavu Ghostbustersa predvođene Melissom McCarthy i Kristen Wiig, a režiju potpisuje Paul Feig (Bridesmaids, Spy).

https://www.youtube.com/watch?v=w3ugHP-yZXw


Andròn: The Black Labyrinth.

Izbjegavajte u širokom luku!

 

https://www.youtube.com/watch?v=LXdqO4Iw450


Ma ma. Samo za ljubitelje Penelope Cruz.

https://www.youtube.com/watch?v=I8_3JEDeA4o

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close