Film i glazba

Novo u kinima | Mačke, vlakovi i genijalci

Highs and lows…

Ne znamo kako, ali netko je uspio nagovoriti Kevina Spaceyja na glavnu ulogu u filmu Nine Lives. Priča u kojoj će on zaglaviti u tijelu mačke već je dovoljna da nas zaboli glava od nje, a kad vidimo recenzije dođe nam žao ljudi koji su morali gledati film. Isključivo film za malu djecu, ali i to je pod upitnikom.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_jHA97HzhxE


The Girl on the Train je, nećemo vam lagati, film koji je možda i najviše zaintrigirao autora ovog članka, ali i članove našeg foruma. Kao uvod u potencijalno genijalan film dobili smo jedan od najbolje složenih trailera ove godine koji ma koliko ga god puta gledali nikad ne dosadi. Čitatelji knjige kažu kako se radi o odličnom štivu, a nas film neodoljivo podsjeća na Fincherov “Gone Girl”. Kao glavna glumica očekuje nas Emily Blunt od koje smo navikli na uvijek odličnu izvedbu, a film je režirao Tate Taylor, čovjek iza filmova poput “The Help” i “Winter’s Bone”. Svi sastojci za odličan film su tu, a mi se samo nadamo kako će on uspijeti ispuniti visoka očekivanja.


Genius je biografska priča o Maxu Perkinsu, čovjeku koji je radio kao urednik na knjigama pisaca poput Ernesta Hemingwaya i F. Scotta Fitzgeralda, a kako to i priliči u sličnim filmovima i ovaj će nam dati uvid u njegov život i događaje koji su ga obilježili. Glavna je uloga pripala Colinu Firthu, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se Dominic West i Guy Pearce snaći u ulogama Hemingwayja odnosno Fitzgeralda. Film je zasada pokupio solidne kritike, ali ipak pričekat ćemo dolazak u naša kina i donjeti svoju procjenu.

https://www.youtube.com/watch?v=SO9H75kTyVc


Masterminds, akcijska komedija nastala po istinitoj priči stavit će nas u središte jedne od najvećih pljački banke u povijesti SAD-a. Glavnu ulogu dobio je Zach Galifianakis, a osim njega gledat ćemo Kate McKinnon, Kristen Wiig, Owena Wilsona i Jasona Sudeikisa. Prve ocjene i nisu baš sjajne, a ako cijenite mišljenje jednog od najpoznatijih YouTube recenzenta, Jeremyja Jahnsa izbjeći ćete ovaj film u širokom luku. Možda je najbolja solucija da pričekate da netko od vaših prijatelja pogleda film pa dobijete informacije iz prve ruke prije no što se uputite u kino dvorane.

 

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close