Film i glazba

Novo u kinima | Morski psi, lude mame i obilje akcije

Just another day in the office…

Skiptrace označava povratak Jackiea Chana na velike ekrane na kojima ga nismo gledali već duže vremena. U akcijskoj komediji pridružit će mu se legenda „Jackassa“ Johnny Knoxville, a Chan će još jednom uskočiti u ulogu hongkonškog policajca. Uz pomoć kockara Connora Wattsa (Knoxville) suprotstavit će se kineskoj mafiji. Zvuči totalno poznato, u maniri Chana i filmova poput kod nas legendarnog „Gasa do daske“. Fanovi akcijske komedija i navedenih glumaca sigurno će naći nešto za sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=kkkOCtOrAcA


Blake Lively sama protiv morskog psa, bitka za preživljavanje na jednom mjestu i napeta atmosfera. Sve ovo obećava nam ponuditi The Shallows. Ako vam ne smetaju filmovi koji se odvijaju na jednom mjestu kroz manje-više cijelo svoje trajanje i volite priče o ljudskoj snazi i volji za preživljavanjem ovo će biti film za vas. Barem tako kažu prve recenzije i dojmovi ljudi koji su pogledali film. Dobijemo li barem petinu kvalitete koju je ponudio „127 Hours“ bit ćemo izrazito zadovoljni.

https://www.youtube.com/watch?v=vPOpE-_42as


Od pisaca Mamurluka dolazi nam novi film kojeg su ovoga puta i režirali. Obilje over the top komedije i „teškog vokabulara“ očekuje nas u filmu Bad Moms. Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn suprotstavit će se „savršenim“ američkim mamama i pri tome nas nadamo se barem nasmijati. Traileri koji su vodili ka filmu obećaju nam mnogo američkog humora, a otisci Mamurluka mogli su se vidjeti posvuda. Možda dobijemo i neku vrstu ženskog Mamurluka, a u najgorem slučaju tipičnu ljetnu komediju.

https://www.youtube.com/watch?v=IHBLbGvwO6I

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close