Film i glazba

Novo u kinima | Spielberg još jednom uspješan

Velik tjedan ispred nas.

Un homme à la hauteur“, na engleskom „Up For Love“, a kod nas… „Veličina nije bitna“?? Što nam to naši ljudi pokušavaju reći ostavit ćemo svakome od vas da protumačite sami, a ono što znamo je kako nas u kinima čeka novi francuski film koje u zadnje vrijeme viđamo sve češće. Da stvari oko filma ipak budu nešto poznatije za one koji manje prate francusku kinematografiju pobrinuo se Jean Dujardin koji u ovom filmu glumi čovjeka visokog svega 137 cm. On će ući u avanturu s jednom prekrasnom odvjetnicom koja će se morati boriti s predrasudama društva, a može li njihova romansa uspjeti možete provjeriti već od danas.

https://www.youtube.com/watch?v=IX8FGd7sILw


Kevin Hart i Dwayne Johnson udružit će snage i pokušati spasiti svijet u novoj komediji “Central Inteligence“. Film režisera „We’re the Millers“ zasada kupi prosječne ocjene, ali ono što svi hvale jest kemija između dva glavna glumca zbog koje kažu vrijedi pogledati film. Sigurno će ljubitelji sličnih komedija pronaći nešto za sebe, a kao i svaka komedija dođe dobro kao nešto za pogledati s društvom. Također, obzirom na trenutnu nestašicu komedija u kinima, ova će sigurno dobro proći.

https://www.youtube.com/watch?v=MxEw3elSJ8M


Na kraju članka možda i „najveći“ film ovoga tjedna. “The BFG“, novi film Stevena Spielberga kojeg najviše uspoređuju s E.T.-om odnosno smatraju ga nekom vrstom E.T.-a za nove generacije. Vrlo velika očekivanja za ispuniti su pred Spielbergom ako je slučaj uistinu takav, ali ako netko to može, onda je to Spielberg. Prve recenzije su većinom pozitivne, a čini se kako nas očekuje još jedan heartwarming film i predivna avantura. U projekt je uključen i Disney, a scenarij je napisala Melissa Mathison, scenaristica na već spomenutom E.T.-u. Sama priča bazirana je na knjizi Roalda Dahla, tvorca Charlieja i tvornice čokolade. Gorotasa je utjelovio nedavni oskarovac Mark Rylance, a njegovu suputnicu utjelovit će nova nada Ruby Barnhill. Sve predispozicije za odličan film su tu, a može li film ispuniti velika očekivanja našom srećom možemo saznati već od danas.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close