Film i glazba

Novo u kinima | U moru prosjeka

Tjedan za mazohiste.

Ice age: Collision course“ već je tko zna koji nastavak ove franšize, a ovoga nam puta donosi malo novosti koje će zabaviti samo one vrlo željne povratka u taj svijet. Očito je kako je franšiza dobra krava koja daje mnogo mlijeka, a hoće li ovim nastavkom produbiti taj status ili ne saznajemo vrlo brzo.

https://www.youtube.com/watch?v=yPmm1JhygIo


Un + Une“ još je jedan francuski film koji nas čeka u našim kinima, a kao i zadnji i ovdje je glavni muški glumac Jean Dujardin. On će otputovati do Indije kako bi skladao za njihovu adaptaciju Romea i Julije, a ironično upast će u kompliciranu vezu s ženom francuskog ambasadora. Može li ovaj film ponuditi nešto svježe u žanr predstoji nam tek vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=75nPyu36QiE


Kraj ne toliko jakog tjedna zaključuje možda i najgori film od ponuđenih, “The Purge: Election Year“. Još uvijek nikome nije jasno kako je netko solidnu ideju uspio pretočiti u ono što Purge danas jest, ali ako ništa treba mu se odati priznanje jer formula očito (financijski) radi unatoč slabim kritikama i ocjenama ljudi. Možda nakon ovog filma napokon završe sa svojom „pričom“, a i ovaj preporučamo samo za teške mazohiste ili ljubitelje sličnih filmova.

https://www.youtube.com/watch?v=RXMp9fBomJw

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close