Film i glazba

Novo u kinima | Zmajevi, psi koji pričaju…

Zanimljiv tjedan je ispred nas, a posebno za mlađe naraštaje.

Cell, novi film nastao po knjizi Stephena Kinga pokazat će nam što se dogodi kad virus preko mobitela zaprijeti uništenjem cijele civilizacije. Nešto slično vidjeli smo prošle godine u Kingsmanu, ali ovaj film neće nam ponuditi slično, već će fokus prebaciti na oca koji želi doći do svog sina kroz kaos ulica. U glavnim ulogama su John Cusack i Samuel L. Jackson što bi nam možda i dalo nadu da prve ocjene nisu toliko loše. Ako ste fan Stephena Kinga ili nekog od navedenih glumaca i slične tematike dajte filmu šansu, ali ne očekujte previše.

https://www.youtube.com/watch?v=fmkfKcr5JPQ


Pete’s Dragon novi je Disneyjev film koji možda i ne dolazi toliko pompozno kao ostali ove godine, ali čini se kako će ipak kao i ostali oduševiti publiku. Disney je u ovakvim stvarima postao nepogrešiv pa tako i ovaj film kupi dobre kritike. Priča o malom Peteu i njegovom najboljem prijatelju, zmaju Elliotu spoj je koji bi očekivali jedino od Disneyja. Kako to uvijek i biva i za ovaj su film angažirane zvijezde pa se tako u filmu mogu naći Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Karl Urban i Wes Bentley. Ako vam sve ovo nije dovoljno da potrčite u kino…

https://www.youtube.com/watch?v=fPOamb6d_20


Svi smo se barem jednom u životu zapitali što to naši kućni ljubimci rade kad nas nema doma, a isto tako htjeli smo znati što misle o nama. Upravo će nam odgovor na ta pitanja pružiti The Secret Life of Pets. Animirani film studija koji nam je donio „Despicable Me“ već je duže vremena u svjetskim kinima, a pokupio je dobre ocjene. Jedan od onih filmova u kojim će moći uživati odrasli kao i djeca, savršen za vruće ljetne dane koji su ispred nas. Za razliku od gore navedena dva filma koji u kina dolaze 11.8., za ovaj ćemo se ipak morati strpiti do subote 13.8.

https://www.youtube.com/watch?v=yOC1WQRj1WA

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close