Film i glazba

Oni dolaze

U prvom službenom traileru za novi film Denisa Villeneuvea, „Arrival“.

Tko su ti „oni“ pitate se? Nemamo pojma kao ni vi, a sve jer nam nisu odlučili pokazati što se to zapravo događa u filmu. Baš onako kako treba biti.

Misteriozno, jedna od riječi koja se uvijek provlači kad su u pitanju filmovi Denisa Villeneuvea u pitanju. Nakon odličnog Sicaria, a prije reboota Blade Runnera ovaj režiser ima nešto novo za nas.

Trailer za film „Arrival“ misteriozan je, ali i epski u isto vrijeme. Nakon dolaska nekoliko izvanzemaljskih brodova na zemlju, američka vojska odlučuje zaposliti najbolji prevoditeljicu kako bi pokušala uspostaviti kontakt s nepoznatom vrstom. Ukratko plot ovog filma, ali ako je suditi po traileru očekuje nas još mnogo mesa.

Glavna uloga pripala je Amy Adams, a osim nje u filmu će se pojaviti Jeremy Renner, Forest Whitaker i mnogi drugi.

Poznavajući rad Villeneuvea ne očekujte spektakle na ekranu i mnogo eksplozija kao u slučaju „Independence Daya“ ili sličnih filmova. Ovo bi ponajprije trebao biti film orijentiran na priču i likove te njihov pogled na situaciju.

Kako će ljudi reagirati u situaciji krize, hoće li uspjeti suzdržati svoje nagone i kako će se situacija razriješiti saznajemo sredinom mjeseca studenog.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close