Film i glazba

Polako se oblikuje glumačka postava za „It: Chapter 2“

Još malo i imamo kompletnu postavu glumaca.

Da je prošlogodišnji „It“ bio hit, već i ptice na grani znaju pa se tako brže bolje odlučilo krenuti u produkciju s nastavkom koji će se još jednom ravnati po predlošku Stephena Kinga. Najveća razlika bit će, naravno u tome da ćemo u nastavku ekipu „Losersa“ gledati u poodmakloj fazi života, ili laički rečeno, bit će stariji… točnije 27 godina stariji.

Do početka snimanja preostalo je nekoliko mjeseci, a film bi nas ako sve bude po planu trebao u kinima čekati u isto vrijeme kao i original, što bi značilo mjesec rujan (6. 9.) 2019. godine. Režiser Andy Muschietti ponovit će svoju ulogu, kao i Bill Skarsgard kao klaun Pennywise.

Velika imena predvode postavu

Jessica Chastain od samih se početaka povezivala s ulogom Beverly, a što je i potvrđeno nekoliko mjeseci kasnije. Osim nje, gledat ćemo Jamesa McAvoyja kao Billa, Billa Hadera kao Richieja, Jamesa Ransonea kao Eddieja i, kako najnovije vijesti govore, Andyja Beana kao Stanleyja. Ovdje možete vidjeti kako stariji glumci izgledaju u odnosu na svoje 27 godina mlađe verzije.

Kao što vidite, od ostatka ekipe fale nam još glumci za Bena i Mikea, a za očekivati je da ćemo i njihova imena uskoro doznati. Još uvijek nije ni poznato hoće li mlada ekipa reprizirati svoje uloge u nastavku kroz određene flashback scene ili ne, ali za očekivati je njihovu pojavu barem u nekom obliku nakon ogromnog uspjeha originala koji je uprihodio ogromnih 700 milijuna dolara na kino blagajnama.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close