Film i glazba

Pomutnja u New Yorku, režiser „Deadpoola 2“ preuzima „The Division“ film

David Leitch brzo gradi ime u industriji.

O „The Divison“ filmu priča se već neko vrijeme, a sve je to samo rezultat uspješnosti novog Ubisoftovog IP-a. Ono što je od početka poznato je kako ćemo u glavnim ulogama gledati Jakea Gyllenhaala i Jessicu Chastain, a do nedavno ih je režirati trebao Stephen Gaghan, Oscarom nagrađeni scenarist („Traffic“).

Kako to i biva s ovako lako zapaljivim subjektom, došlo je do određenih promjena pa će tako u stolicu uskočiti David Leitch, režiser iza nadolazećeg nam „Deadpoola 2“. Isti je zanat isklesao na filmovima „John Wick“ i „Atmoci Blonde“, a to vam je i više no dovoljan znak da čovjek zna izrežirati akcijske scene.

Obzirom da je nedavno dobio i posao dirigiranja „Fast & Furious“ spinoffa s The Rockom i Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi, u slučaju da sve prođe kako spada, „The Division“ filmu posvetit će se 2019. godine što bi značilo vjerojatni izlazak istoga u 2020. godini.

Mnogo vremena, da, ali zato je vrlo brzo tu „Deadpool 2“, koji je nedavno dobio i svoj posljednji trailer kojeg vam ostavljamo ispod teksta.

https://www.youtube.com/watch?v=20bpjtCbCz0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close