Film i glazba

Potvrđen novi film o Batmanu u režiji Bena Afflecka

Sve što mu je potrebno je dobar scenarij.

Već neko vrijeme znamo da će Ben Affleck nastupiti u samostalnom filmu o Batmanu, jednom kad se završi posao na Justice League, no nije bilo poznato tko će se prihvatiti režije.

Ipak, u nedavnom intervjuu Affleck je otkrio da će taj posao, uz glavnu ulogu, preuzeti upravo on.

“Mislim da Warner Bros. već ima zacrtani datum, no nisam siguran hoću li se moći pridržavati tog roka jer scenarij još uvijek nije spreman. To je bitno za moj raspored jer ne namjeravam snimati film sve dok pred sobom nemam scenarij za koji mislim da je dobar”, objasnio je Ben Affleck za BDM.

“Scenarij imamo, još uvijek radimo na njemu, ali nisam toliko zadovoljan da bih počeo s novim Batmanom za koji sam si postavio najviše standarde”, priča Affleck o filmu koji nosi radni naslov The Batman.

Ben Affleck već je ranije izjavio da želi Batmana vratiti njegovim korijenima, kad je superheroj bio poznat kao “The World’s Greatest Detective”, pa možemo očekivati veći naglasak na priču i likove, a da je glumac dobar materijal za redatelja, potvrđuju njegovi “Argo” i “The Town”.

Prije filma Justice League (2017.), Affleck će se kao Batman pojaviti u Suicide Squad koji s prikazivanjem u kinima kreće 4. kolovoza.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close