Film i glazba

Pripremite se, Netflix nam donosi Castlevania animiranu seriju za odrasle

Konamijev Castlevania serijal igara vremenom nastanka seže do daleke 1986. godinu, no ne možemo reći da smo se nagledali mnogo filmova i serija na temu ovog hack&slash serijala s glavnom temom o vampirima. To će se jednim dijelom uskoro promijeniti. Nakon mlakog Castlevania Lords of Shadow 2, igre koja je izašla prije tri godine, fanovi su se nadali da će dočekati nešto na temu ovog serijala. Odlične vijesti donio je danas Netflix, s najavom projekta zvanog Castlevania Season 1 (da, da, odmah možemo najaviti i kako je planirana druga sezona za 2018. godinu).

Producent serije je Adi Shankar (odgovoran za Power Rangers film iz 2015.), koji je već izjavio kako želi brutalnu seriju po uzoru na megapopularni Game of Thrones. Radnja serije bazira se na igri Castlevania III: Dracula’s Curse, u vrijeme dok zadnji preživjeli član obitelji Belmont pokušava spasiti Istočnu Europu od vampirskih napasti predvođenih samim Vladom Drakulom.

Scenarij serije preuzima priznati i hvaljeni pisac stripova Warren Ellis, dok produkcijski razvoj preuzima animacijska kuća Frederator Studios. Ostalih detalja trenutno nema, stoga nam ostaje nadati se najboljem, no vodeći računa o tome da Netflix drži do određene kvalitete, vjerojatno nas očekuje zanimljiva animirana serija koja bi mogla ujedno donijeti i pokoji neočekivan element.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close