Film i glazba

Pripremite se za epsku bitku novim trailerom za Justice League

Justice League puca visoko.

Najambiciozniji DC-jev projekt dosada pristiže nam uskoro, a da bi održali razinu uzbuđenja, ljudi zaduženi za film odlučili su nam isporučiti punokrvni trailer za nadolazeći film koji će okupiti najveće DC heroje.

„Justice League“ okupit će Aquamana, Batmana, Cyborga, Flasha i Wonder Woman, a za očekivati je i pojavljivanje Supermana tijekom samog filma. Valja napomenuti kako ćemo gledati i Meru, kraljicu Atlantide i Aquamanovu ženu, a utjelovit će je Amber Heard.

Da misle ozbiljno, pokazuju nam i obiljem likova iz svakog od pojedinačnih filmova pa tako u traileru imamo priliku vidjeti Commisionera Gordona (J.K. Simmons) i Lois Lane, a u samom filmu pojavit će se još hrpa likova poput Iris West (Kiersey Clemons), Alfreda (Jeremy Irons), Henryja Allena (Billy Crudup) i Lexa Luthora. Impresivnu postavu glumaca zaokružuju Diane Lane i Willem Dafoe.

Kao režiser, priliku za „iskupljenje“ dobio je Zack Snyder, a sam film vrišti njegovim “tonom”. Nadamo se kako će uspjeti ukomponirati sve ove silne likove i obuzdati zvijezde te zajedno sa scenaristima složiti koherentnu priču, a naposljetku i epske akcijske scene koje će dugo ostati s nama.

Datum izlaska samog filma postavljen je za 17. studenog 2017. godine, a nešto prije, točnije 2. lipnja očekuje nas i standalone „Wonder Woman“ film.

https://www.youtube.com/watch?v=3cxixDgHUYw&t=3s

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close