Film i glazba

Prvi pogled na „The Grand Tour”

Dobili smo nešto prilično drugačije od „Top Geara“.

„The Grand Tour“ novi je show trojca Clarkson, May i Hammond. Bivši voditelji najpoznatije emisije o automobilima „Top Gear“ spremaju nam nove avanture u emisiji nešto drugačijeg imena, ali čini se istog ili u najmanju ruku sličnog formata.

Trojac je napustio „Top Gear“ nakon sad već svima poznate svađe između Jeremyja Clarksona i jednog od producenata televizijske kuće BBC.

Očekuje nas još jednom putovanje po svijetu gdje će isprobavati nove automobile i dalje nas nasmijavati, ali i oduševljavati svojim avanturama. Trenutno su na lokaciji u Johannesburgu (JAR) gdje imaju i mali studiji koji se prilično razlikuje od lokacije na kojoj je sniman „Top Gear“. Predstoji nam vidjeti hoće li studio seliti iz zemlje u zemlju ili će se ipak smjestiti na jednu lokaciju.

Show je nastao u suradnji s Amazonom preko kojeg će on i biti emitiran, a producirat će ga Andy Wilman, dugogodišnji producent „Top Geara“.

Ako sve protekne po planu, zasad nas očekuje 36 epizoda kroz naredne tri godine. To bi značilo 12 epizoda po sezoni koje bi izlazile svaki tjedan.

Datum izlaska prve epizode još je uvijek nepoznat, ali očekuje se na jesen ove godine. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close