Film i glazba

Prvi trailer za 3. sezonu Farga sve je što smo priželjkivali

Jedni od rijetkih romantičara preostalih u svijetu 7. umjetnosti.

Kad smo prvi puta čuli da dobivamo „Fargo“ seriju bili smo vrlo skeptični. Kako i ne bi, ipak se pristupalo jednom filmskom klasiku, a serije koje su proizašle iz filmova prije „Farga“, ali i nakon njega većinom su završavale neuspjehom.

Srećom, protekle su dvije sezone, a mi smo u svakoj uživali maksimalno, kao i ostatak svijeta, čemu svjedoče brojne nagrade koje je serija pokupila.

Pristup u kojoj svake sezone pratimo novu priču pokazao se kao pun pogodak, a uključivanje velikih glumačkih imena u čudan svijet „Farga“ definitivno se isplatio i podigao sami interes za serijom. Sam uspjeh rekli bi, serija duguje upravo činjenici kako je zadržala atmosferu originalnog filma, ali naravno i zanimljivim pričama koje nas često prilično iznenade.

Nakon što smo se dvije sezone družili s obitelji Solverson, treća sezona upoznat će nas sa novom skupinom likova, a radnje je smještena u godinu 2010. Kreator serije Noah Hawley kaže kako će biti određene poveznice s prošlom sezonom isto kao što je prva sezona bila povezana s filmom, a druga sezona s prvom.

U samom srcu priče treće sezone bit će suparništvo braće Emmita i Rayja Stussyja, a obojicu je utjelovio Ewan McGregor. Jedan uspješan, drugi nešto manje, situacija će se u pravoj maniri „Farga“ od male pljačke isplesti u višestruka ubojstva, intrige i slično.

Ovoga puta uloga policajke pripala je Carrie Coon („Gone Girl“), a impresivnu postavu zaokružuju Mary Elizabeth Winstead i Michael Stuhlbarg.

Trailer, kao i oni za prijašnje sezone ne otkriva gotovo ništa, a minutu vremena koliko vam je potrebno da ga pogledate može odvojiti svako od vas.

Treća sezona serije kreće s emitiranjem 19. travnja.

https://www.youtube.com/watch?v=x7NB0YQBQWI

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close