Film i glazba

Rian Johnson sprema nam novu Star Wars trilogiju

Disney nastavlja širiti svoju najveću franšizu.

Da je Star Wars trenutno najužarenija roba u filmskoj industriji odavno su shvatili svi iole upućeniji u istu, a naravno ta činjenica nije promakla ni Disneyju koji, od kad je pridobio prava na istu, radi na proširivanju iste na svim frontovima.

Tako osim trenutne trilogije čiju najnoviju, osmu epizodu dobivamo ovog prosinca (13.12) i standalone filmova koji nam dolaze između glavnih epizoda (idući na redu je o Han Solou), Disney radi i na proširivanju Disneylanda svojim Star Wars: Galaxy’s Edge tematskim parkom koji bi se za javnost trebao otvoriti 2019. godine.

Zaboravite Skywalkere

Da se u Disneyju ne šale potvrdio je CEO, Bob Iger, koji je upravo najavio kako nam Rian Johnson sprema novu Star Wars trilogiju koja će se pozabaviti potpuno novim likovima dosad nikad istraženima u SW loreu. Rian Johnson sprema nam zajedno s Ramom Bergmanom scenarij po kojem će režirati film, a o tome kad bi mogli gledati novu trilogiju još uvijek ne znamo ništa. Možemo samo pretpostaviti kako ćemo se strpiti još dugo jer nam deveta epizoda stiže tek 2019.

Rian Johnson režirao je nadolazeći „The Last Jedi“, osmu epizodu SW franšize, a Kathleen Kennedy imala je samo riječi hvale za njega istaknuvši kako je bio užitak pratiti rad Johnsona na filmu te kako se veseli vidjeti što će učiniti sad kad ima mogućnost kreiranja potpuno nove priče.

Johnson i Bergman nisu ostali dužni pa su u svojoj zajedničkoj izjavi napomenuli kako nikad nisu uživali više nego radeći s Lucasfilmsom i Disneyjem. Otišli su toliko daleko te prozvali SW franšizu najvećom modernom mitologijom i za kraj nadodali kako jedva čekaju nastaviti je novim filmovima.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close