Film i glazba

Rat s meksičkim kartelima nikad nije bio napetiji

Spremni smo.

Nakon fantastičnog originala Denisa Villeneuvea, moramo priznati kako nismo očekivali nastavak “Sicaria”, ali veseli nas činjenica da Sicario: Day of the Soldado bilježi dobre rezultate sad kad je tu. Talijanski režiser Stefano Sollima preuzeo je režiserske uzde, a nastavak je kao i original napisao Taylor Sheridan. Najveća razlika u odnosu na original je ta da nema lika Emily Blunt, a listu glumaca predvode Benicio Del Toro i Josh Brolin, koji ove godine niže hit za hitom. Nastavak, ako je suditi po trailerima i reakcijama ljudi koji su ga gledali donosi više akcije i otvorenije borbe s meksičkim kartelima, a mi jedva čekamo uroniti u meksičke pustinje po ovim silnim vrućinama. 

https://www.youtube.com/watch?v=sIMChzE_aCo

Sve zbog jednog mede je francuska komedija koje u zadnje vrijeme gledamo jako često, a ova će spojiti oca koji je izgubio plišanog medu svoje kćerke s zaposlenikom aerodroma u potrazi za tim istim medom. Zna se za koga se radi ovakvi filmovi.

https://www.youtube.com/watch?v=qKyNesk66XA

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close