Film i glazba

Ridley Scott ne staje, u planu 6 filmova o Alienu, znamo ime idućeg nastavka

Ne ispušta franšizu iz svojih ruku.

Ridley Scott, u sklopu promocije za nadolazećeg Aliena, „Covenant“, u razgovoru za Fandango otkrio je mnoštvo detalja o budućnosti franšize, a da nije bilo njegove glavne heroine iz „Covenanta“, Katherine Waterston, možda bi mu pobjegla i pokoja riječ previše.

Scott je očito vrlo uzbuđen što je franšiza ponovo u njegovim rukama jer kako drugačije opisati izjave poput „Ako stvarno želite franšizu, mogu nastaviti s još šest filmova. Ne zatvaram to poglavlje opet. Nema šanse.“

Već otprije znamo kako se nam se iza „Covenanta“ sprema novi nastavak, a Ridley kaže kako moraju pretpostaviti kako će „Alien: Covenant“ biti uspješan i biti spremni odmah za novi nastavak. „Ne želite razmak od dvije godine, tako da ću biti spreman za novi nastavak već iduće godine.“

No možda i najzanimljiviji dio razgovora je onaj u kojem nam je otkrio ime idućeg nastavka i smjestio ga kronološki u timeline ostalih filmova. Tako sad znamo kako će ime nastavka biti „Alien: Awakening“ i kako će se vremenski odvijati između „Prometheusa“ i „Covenanta“.

„Bit će još jedan nastavak prije nego doslovno i logično dođemo točno ispred originalnog Aliena.“ Za kraj je dodao kako sve ovo zavisi od uspjeha (financijskog) nadolazećih filmova.

Mi vas još jednom podsjećamo kako nas film u kinima očekuje 18. svibnja, a dotad vam preporučamo da se prisjetite originalna četiri filma i uživate još koji put u službenom traileru.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close