Film i glazba

Rocky i Apollo ponovo u ringu

U intervjuu s Varietyjem Sylvester Stallone dao je naznake o novom nastavku Creeda.

Uspjeh Creeda, koji je trenutno u kinima, lansirao je mnoge ideje za nastavak filma, a ljudi iz MGM-a koji su financirali prvi film izjavili su kako nema sumnje da će raditi novi nastavak.

Još nije poznato hoće li se Ryan Coogler vratiti u režisersku stolicu jer je baš nedavno potpisao ugovor za „Black Panther“. Pitanje je hoće li vremenski biti u mogućnosti raditi na projektu, a Stallone je rekao kako se ništa ne zna „jer danas nastavke već izdaju godinu dana nakon originala“. 

Coogler i Stallone već imaju ideje za nastavak, a jedan od njih je povratak u prošlost gdje bismo Rockyja i Apolla ponovo vidjeli zajedno na ekranu. Stallone je izjavio kako je Cooglerova ideja donekle slična onome što je napravio „The Godfather 2“. Kako i sam Stallone kaže, prilično ambiciozna zamisao. Michael B. Jordan je izjavio kako bi želio biti i u nastavku te kako se nada da će Coogler naći način da ga uključi u projekt.

Druga ideja je nastavak priče Adonisa (Michael B. Jordan) koji bi se borio s novim izazivačem, „velikim i jakim Rusom“. Ovo, moramo reći, jako podsjeća na jedan već ispričani dio priče, ali gledajući kako je baš Adonisov otac nastradao od velikog Rusa, moglo bi biti dobro ukomponirano u film.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close