Film i glazba

Ryan Reynolds postaje dadilja neustrašivom Samuel L. Jacksonu u novom kino hitu “The Hitman’s Bodyguard”

Ponekad čak i najbolji plaćeni ubojice trebaju čuvara, zar ne?!

Što se dogodi kada spojite starog veterana Samuel L. Jacksona i trenutno najzabavnijeg momka modernog Hollywooda Ryan Reynoldsa? Pa, odgovor na to pitanje mogao bih nam pružiti redatelj Patrick Hughes u novoj akcijskoj komediji “The Hitman’s Bodyguard.”

Već iz samog naslova pretpostavljate o čemu se radi. Samuel L. Jackson glumi najtraženijeg plaćenog ubojicu koji pristaje svjedočiti na Međunarodnom sudu pravde. Međutim, postoji puno kriminalaca kojima se taj potez ne sviđa, te će ujediniti snage da ga zaustave u tom naumu. Jacksonu je zbog toga dodijeljen, pogađate, svjetski poznati tjelesni čuvar koji ga mora zaštiti i na vrijeme dovesti na suđenje. Tjelesnog čuvara u filmu utjelovljuje elegantni Ryan Reynolds kojeg čeka zbilja težat zadatak. Tko će tu koga na kraju zaštititi ostaje nam za vidjeti.

Dodajmo tome kako se uz zabavni Jackson – Reynolds duo, u filmu još nalaze poznata imena poput Salme Hayek i Gary Oldmana. Iako redatelj Patrick Hughes nema nešto previše iskustava (Expendables 3, Red Hill), prema viđenom očekuje nas doista pregršt zabave. Teško nam je išta više savjetovat, osim da pokrenete ovaj urnebesni trailer i uživajte.

https://www.youtube.com/watch?v=XPP7PqbS7B0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close