Film i glazba

Sedma sezona Game of Thronesa odgođena za ljeto 2017.

Nikako da dočekamo tu zimu.

„Winter is coming“, kultna rečenica koja je obilježila kultnu seriji i čije smo ostvarenje tek nedavno dočekali sad je glavni krivac tome što ćemo sedmu sezonu gledati tek na ljeto iduće godine.

Pitate se zašto je tome tako? Razlog je vrlo jednostavan. Zato što je zima „došla“ u Westeros producenti su odlučili pomaknuti snimanje serije u kasnije mjesece tekuće godine kako bi lokacije bile što vjernije prikazane. Tako nas iduće sezone očekuju nešto tmurniji King’s Landing, Mereen i ostali južniji gradovi Westerosa.

Razlogu odgode ne možemo prigovoriti, ali ipak nas ne raduje činjenica da ćemo novu sezonu morati čekati još barem godinu dana. Da stvari budu još gore, dobit ćemo „samo“ sedam epizoda. Nadamo se kako će se barem još jednom dokazati da je kvaliteta važnija od kvantitete.

Podsjetimo se, dosada je svaka sezona počela u proljeće, a posljednja, šesta počela je 24. travnja ove godine. Pošto je za sedmu sezonu službeno potvrđeno summer 2017. to znači kako je prvi mogući datum prikazivanja 25. lipnja, prva nedjelja u ljetu 2017. godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close