Film i glazba

Sicario i Soldado dijelovi su samostojeće trilogije

Barem je tako u planu.

Režiser nadolazećeg „Soldada“ Stefano Sollima najavio je kako je u planu i treći film koji bi zaključio trilogiju i tako prije snimanja nastavka već otkrio karte za nadolazeće planove. U razgovoru za The Independent izjavio je kako je „ideja napraviti tri antologijska filma vezana ključnim likovima i u istom svijetu“. Također je napomenuo kako „Soldado“ neće vući nikakve poveznice s „Sicariom“ osim glavnih likova.

„(Soldado) nije pravi nastavak. Potpuno je samostojeći film, totalno drugačija priča s dva lika koja ste upoznali u Sicariu. Razlog zašto volim (Soldado) je upravo taj: možete pogledati film bez da ste gledali i original“.

Komentirao je i scenarij za nadolazeći film i rekao kako su antagonisti sada definitivno glavni likovi novog filma, a izostanak Emily Blunt je bio od početka u planu. Već spomenuta izjava da će se ključni likovi provlačiti kroz nastavke ipak nam ostavlja nadu da Emily Blunt vidimo u završnom dijelu trilogije.

Otkrio je i kako će za razliku od Villeneuvea uzeti malo stiliziraniji pristup, kako će biti dosta akcije, a priča se neće orijentirati na trgovinu drogom već na probleme imigracije.

Prilično ohrabrujuće informacije od Sollime koji očito ima čvrstu viziju za film. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close