Film i glazba

Snimat će se film o Venomu

Na scenu stupa jedan od Spider-Manovih zakletih neprijatelja.

Studio Sony Pictures ne samo da ponovno oživljava franšizu o Peteru Parkeru, već planira i spinoff u kojem će glavnu ulogu imati zlikovac Venom. Ako ćemo vjerovati pisanju Hollywood Reportera, film neće imati nikakve veze s novim filmom o Spider-Manu u kojem će glavnu ulogu imati Tom Holland.

Za pisanje scenarija angažiran je Dante Harper (“Edge of Tomorrow”), a produkciju će odraditi veterani serijala Avi Arad i Matt Tolmach.

Venoma je u filmu Spider-Man 3 odigrao Topher Grace, a riječ je o nekoj vrsti vanzemaljca. Da bi preživio, potrebna mu je neka osoba kao domaćin, a on mu zauzvrat daje supermoći. The Hollywood Reporter također primjećuje da je Venom u početku bio zlikovac, ali se ipak pretvara kasnije u anti-heroja ili čak gotovo prelazi na stranu dobra.

Ipak, nije poznato koju verziju Venoma ćemo gledati na velikom ekranu, a ne zna se niti tko će se prihvatiti režije i glavne uloge, a nije poznat niti datum dolaska u kina. Glasine kruže da bi se moglo raditi i o prvom nastavku serijala.

Novi početak za Spider-Mana najavljen je za 7. srpanj 2017.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close