Film i glazba

Star Trek: Discovery dobio i prvi trailer, stiže ove jeseni

Napokon, rekli bismo. Prvi trailer pruža i ujedno najbolji prikaz što očekivati od serije. https://www.youtube.com/watch?v=f8mesUEFjas

Star Trek: Discovery, nova nadolazeća Star Trek serija o kojoj smo već pisali, i koja je prethodno bila odgođena, konačno je sve bliže premijeri. U traileru možemo vidjeti novi brod, likove, ali i pregršt novih svjetova. Novi trailer ujedno i nagovješćuje i sukob ljudi s Klingoncima, što je bilo i izgledno za pretpostaviti s obzirom da se serija kronološki odvija netom (desetljeće) prije originalne.

U traileru od poznatijih glumaca imamo prilike vidjeti Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) u ulozi kapetanice Philippe Georgiou, Sonequu Martin-Green (The Walking Dead), Jamesa Fraina (True Blood), Anthonyja Rappa (Dazed & Confused) i Douga Jonesa (Hellboy).

Iako je Bryan Fuller odstupio s mjesta redatelja, ipak je ostao izvršni producent. Umjesto Fullera za ovu sezonu redateljsku palicu navodno će djeliti David Semel i Chelsea Dowling.

Star Trek: Discovery očekujemo na CBS-u ove jeseni, dok će sve epizode biti dostupne preko CBS-ovog All Access pretplatničkog servisa.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close