Film i glazba

Što se dogodi kad se tehnologija okrene protiv nas saznajemo ponovo 29. prosinca

Datum za četvrtu sezonu „Black Mirrora“ napokon je tu.

U slučaju da ne gledate, ili još gore, ne znate za „Black Mirror“, učinite si uslugu i bacite se na svoj Netflix račun te se upustite u priče o tome što se dogodi kad se tehnologija okrene protiv nas.

Ova antologijska serija kroz godine je stekla izniman status među TV publikom, a Netflixovo preuzimanje uzdi prije treće sezone samo je proširilo publiku ove originalno britanske serije, kreatora Charlieja Bookera. Kao što sam napomenuo, radi se o antologijskoj seriji, što će reći kako svaka epizoda priča svoju priču, tako da možete pažljivo odabrati redoslijed gledanja kako vama najviše odgovara.

Nova sezona, novi velikani

Kroz godine, serija je i privukla neka velika imena industrije, pa tako situacija neće biti ništa drugačija ni u novoj, četvrtoj sezoni za koju nas je ekipa iz Netflixa hranila trailerima već neko vrijeme da bi nam napokon obznanili kako nas ista čeka 29. prosinca.

Očekuje nas šest epizoda, a teme kojima će se nova sezona pozabaviti doista su širokog raspona. Od online dejtinga pa do spoofa na Star Trek, u seriji ćemo gledati lica poput Jesseja Plemonsa, Joea Colea i Cristin Milloti.

Ostavljamo vas s trailerom za cijelu sezonu, a ako vas zanimaju posebni teaseri za svaku pojedinačnu epizodu, kao i kratki sinopsisi istih, uputite se na sljedeći link.

https://www.youtube.com/watch?v=5ELQ6u_5YYM

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close