Film i glazba

Sylvester Stallone kreće na meksički kartel u Rambu 5

Predviđamo veliko smanjenje meksičke populacije.

Velike akcijske zvijezde prošlog stoljeća i njihove franšize ne odumiru. Dokaz tome stalna su kolanja informacija o njima i njihovom možebitnom povratku na veliko platno u filmovima koji su ih doveli do vrhunca popularnosti.

Izgleda kako je red došao i na Sylvestera Stallonea koji će koju godinu nakon “Creeda” uskočiti nazad u svoju još jednu veliku franšizu, “Ramba”. Deset godina nakon posljednjeg nastavka Stallone je očito spreman oboružati se do zuba još jednom, a sve to kako bi se obračunao s meksičkim kartelom.

Rambo u vrućem Meksiku

Kako prenosi Deadline, sve je spremno za traženje kupca na sve bližem festivalu u Cannesu, a film bi sa snimanjem trebao započeti u rujnu. Stallone trenutno radi na scenariju, a prve naznake govore o priči u kojoj će se Rambo zaputiti preko granice kako bi pronašao otetu kćer svog prijatelja. Stvari će naravno poći u krivom smjeru pa će se Rambo zakrviti s meksičkim kartelom. Obzirom na činjenicu o kakvom se “protivniku” radi, mogao bi nas očekivati jedan od najbrutalnijih filmova dosada u “Rambo” franšizi.

Jedno je sigurno, put do novog filma koji slijedi još je dug, ali svakako nastavljamo pratiti situaciju.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close