Film i glazba

Talijan iza drugog „Sicaria” preuzima režiju Call of Duty filma?

Toliko mogućnosti.

Activision Blizzard Studios, podružnica Activision Blizzarda zadužena za produkciju filmskog sadržaja polako, ali sigurno kroči ka realizaciji „Call of Duty“ filma. Sigurno je kako se isti želi pogurati u produkciju što je prije moguće, a na kakvom potencijalnom novcu sjede u Activisionu i sami su svjesni.

Tako Variety prenosi informacije o pregovorima Stefana Sollime za preuzimanje režiserskih uzdi na nadolazećem filmu. Sollima je najpoznatiji po svojoj kriminalističkoj seriji „Gomorra“ koja je u Italiji, ali i svijetu osvojila brojnu publiku i donijela mu posao režisera na nastavku „Sicaria“, „Soldado“. Izlazak istog, 29. lipnja ove godine mogao bi utjecati na njegovu poziciju u „Call of Duty“ filmu, a mi se nadamo kako će se dokazati u prijelazu na američke vode.

Mnoge nesigurnosti

Kieran Fitzgerald („Snowden“) radi na scenariju za film, a u prijašnjim intervjuima producenti filma igrali su se idejama o pretvaranju svega u veliki cinematic universe koji bi mogao stajati kao rival onima DC-ja i Marvela. Priča filma trebala bi biti samostalna, odnosno ne postoji planovi da vuče poveznice s igrama, osim onih tematskih naravno. O samom periodu koji bi film obradio zasada se također ne zna, ali neke informacije govore o sadašnjosti. Po svim informacijama film nećemo gledati još neko vrijeme, ali u slučaju da se vijest potvrdi kao istinita, to bi značajno ubrzalo čitav proces pa bi tako već iduće godine osim u virtualnom napucavanju mogli uživati i u onom režiranom.

{loadposition ia1}

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close