Film i glazba

Terminator 6 kreće s premisom da se Terminator Genisys nikad nije ni dogodio

Ako niste u toku, novi Terminator film je u fazi predprodukcije. I ne samo to, potvrđeno je da bi na projektu ponovno trebao raditi James Cameron, dok se u glavne uloge vraćaju legendarni Arnold Schwarzenegger i, pomalo iznenađujuće, Linda Hamilton.

U trenutku dok se na filmu još radi, Arnold Schwarzenegger je odgovorio na par pitanja publike tijekom Experience priredbe u Birminghamu. Tako je potvrdio da će novi Terminator film u potpunosti otpisati ono što se dogodilo u Terminator: Genisysu, filmu koji se na kraju ispostavio kao razočaranje za kritiku (i publiku).

Također, Arnie je izjavio kako se film službeno ipak neće zvati Terminator 6, što je ipak bilo i za očekivati (no zasad ga zovimo tako). Dok je govorio o svom mogućem povratku, James Cameron je prethodni tjedan već potvrdio kako se Linda Hamilton vraća u ulogu Sarah Connor, što nije bio slučaj još od Terminatora 2: Judgment Day iz 1991.

Aktualni Terminator film režirat će Tim Miller (Deadpool), dok bi nadgledanje scenarija trebao preuzeti u suradnji s Cameronom. Valja spomenuti kako u pisci na projektu nisu samo spomenuti dvojac, već i David Goyer (DC-ov veteran), Charles Eglee koji je radio na Dark Angelu i Josh Friedman, kreator spin off serije Sarah Connor Chronicles.

Iako je Terminator: Genisys trebao biti početak nove trilogije, loša gledanost u kinima utjecala je na promjenu plana. Stoga je produkcijska kuća Paramount Pictures osigurala „povratak korijenima“ i angažiranje Camerona kako bi novi projekt bio isplativiji, i ono najvažnije – imao budućnost.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close