Film i glazba

The Punisher obnovljen za drugu sezonu

Očekujemo još više nasilja.

Ni mjesec dana nakon odlične prve sezone (naša recenzija) Netflix je odlučio obnoviti „The Punishera“ za drugu sezonu pa ćemo tako uživati u novim izljevima nasilja dragog nam lika iz Marvelove široke lepeze.

Već nam je prva sezona ponudila neke izrazito brutalne scene, poglavito u posljednje dvije epizode, ali oni najveći fanovi lika istaknuli su kako može to još i jače, što je i za očekivati u drugoj sezoni jer narativ koji je tako nešto sprječavao sada je završen.

Strpljenje

Ako se pitate kad bi seriju mogli gledati, tu ćemo vas možda razočarati jer je izgledno kako će to biti tek 2019. godine. Kažemo izgledno jer nikakve službene potvrde nema, a neće je ni biti u neko dogledno vrijeme. Ako uzmemo u obzir da nas 2018. očekuju druge sezone „Jessice Jones“ i „Lukea Cagea“ te treća sezona „Daredevila“ teško je za očekivati da će se u tako gust raspored ugurati i „The Punisher“.

Kreator serije zasada ostaje isti, Steve Lightfoot, a nadamo se i povratku sporednih likova te proširivanju svijeta uvođenjem novih.

Iduća na redu je već spomenuta „Jessica Jones“ koja je pred koji dan dobila trailer za drugu sezonu i datum izlaska iste, 8. ožujka 2018.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close