Film i glazba

Tjedan velikih mišića i akcijskih zvijezda u kinu

Staro upoznaje novo.

Grof Drakula kreće u potragu za ljubavi u novom nastavku Hotela Transilvanija, Praznici Počinju. Radi se, naravno, o animiranom filmu, točnije trećem dijelu ove franšize koja očito dobro kotira kako kod djece, tako i kod starijih. Ovoga puta pratit ćemo Drakulu na krstarenju, a čitava ekipa iz prošlih dijelova vratila se i za ovaj, što bi u prijevodu značilo kako znate što možete otprilike očekivati.

https://www.youtube.com/watch?v=K0PULuweZT8

Sylvester Stallone vraća se u novom dijelu Escape Plana, Hades. Original je prošao neočekivano dobro unatoč velikim imenima u vidu već spomenutog Stallonea i Schwarzenegera kojeg nećemo gledati u nastavku. Zato je tu Dave Bautista, koji se polako, ali sigurno uspostavio kao dobro glumačko ime, a da bi stvari bile zanimljivije tu je i 50 Cent. Očekujemo još jedan over the top film koji će na nas baciti sve moguće načine bijega iz “neprobojnog” zatvora, ali i salvu dobrih one linera

https://www.youtube.com/watch?v=6Q7vVt-MeXk

Dwayne Johnson, čovjek koji ne staje, zvijezda je još jednog akcijskog filma ove godine. Skyscraper je, kako mu i ime kaže, priča koja će se vrtiti oko najmodernijeg nebodera na svijetu, a u kojem će ostati zarobljena obitelj lika kojeg će glumiti Dwayne Johnson nakon terorističkog napada. On će naravno krenuti u spašavanje svoje obitelji, a i više je no očito kako je filmu glavna inspiracija legendarni “Die Hard”. Bit će zanimljivo vidjeti može li Rawson Marshall Thurber (“We’re the Millers”) replicirati dašak magije originalnog “Die Harda” ili će izgoriti pod pritiskom poput nebodera u filmu. 

https://www.youtube.com/watch?v=t9QePUT-Yt8

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close