Film i glazba

Trailer za Resident Evil: The Final Chapter obilježen tonom akcije

Pod produkcijskom palicom Sonyja na Comic Conu je prikazan i prilično otkrivajući trailer za najnoviji film Resident Evil, koji bi trebao zaokružiti postojeću priču na najbolji mogući način. Kako se može vidjeti iz trailera, priča se nadovezuje i prati glavnu protagonisticu Alice, njenu prošlost i sadašnjot, kao i motivaciju. Ok, ok, naravno Resident Evil ne bi bio RE film da nema obilje akcije s mutiranim ljudima i ostalim nakazama koja je u prvom planu.

The Final Chapter u kina stiže 27. siječnja 2017. Milla Jovovich vraća se u ulogu Alice, zajedno s Ali Larter kao Claire Redfield, te Ruby Rose u ulozi Abigail. Redatelj novog nastavka, baš kao i prethodnih RE filmova je Paul W.S. Anderson, inače suprug naše mile Jovovichke.

Anderson se kune u to kako bi The Final Chapter trebao biti najstrašniji film u serijalu, no tako nešto je prilično teško za primjetiti u ovom traileru. Kako se navodno radi o završnom poglavlju, redatelj je istaknuo i pohvalio vjernu publiku i fanove, zahvaljujući kojima je serijal dosad zaradio preko milijardu dolara. Je li šesti u nizu filmova doista zadnji, ili je samo zadnji za ovu glumačku ekipu i redatelja, ostaje za vidjeti. Nadajmo se da je i Capcom dovoljno utržio na ovom uspješnom filmskom serijalu.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close