Film i glazba

Upoznajte Punishera u Daredevil traileru

Dobili smo prvi dio trailera za drugu sezonu Daredevila, a izgleda kako nas čeka okršaj Punishera i Daredevila.

Netflix je danas izbacio prvi dio trailera za nadolazeću sezonu „Daredevila“, a izgleda kako ćemo u njoj gledati Punishera i to u velikoj mjeri. Još nije poznato hoće li on biti glavni antagonist ili će biti samo jedan dio druge sezone. Očito je da nas očekuje okršaj između njega i Daredevila, ali poznato je kako Punisher nije negativac već neka vrsta antiheroja pa sumnjamo da će glavni fokus biti na njemu.

Očekuje nas još jedna mračna sezona, prožeta brutalnim akcijskim scenama i pitanjima morala jer kao što vidimo iz trailera, Matt Murdock još uvijek nije raščistio svoje probleme. Izgleda kako će baš tu uskočiti lik Punishera koji je vrlo sličan Daredevilu, ali mnogo ekstremniji.

Jon Berenthal, najpoznatiji po ulozi Shanea u seriji „The Walking Dead“, tumačit će lik Franka Castlea AKA Punishera, a ostatak casta ostao je nepromijenjen.

Podsjetimo se, nakon ogromnog uspjeha prve sezone, Netflix je odlučio nastaviti sa serijom iako druga sezona prvotno nije bila u planu. No ako je suditi po traileru, ne trebamo se bojati za kvalitetu jer izgleda da nas očekuje još jedna odlična sezona.

Drugi dio trailera stiže za deset dana, 25. veljače.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close