Film i glazba

Uskoro nas čeka nastavak Space Jama

Nije tajna da se na filmu radi već neko vrijeme, a ovoga puta LeBron James preuzet će ulogu košarkaške zvijezde.

„Space Jam 2“, nastavak originala iz sad već 20 godina udaljene 1996. godine uskoro bi mogao krenuti sa snimanjem. Kako prenosi Hollywood Reporter Justin Lin koji je jedan od scenarista sjest će i u režisersku stolicu. Režiser najpoznatiji po svom radu na tri nastavka serijala „Fast&Furious“ i novom Star Treku koji nas čeka u srpnju ove godine tako će biti glavni na projektu u kojem ćemo još jednom gledati spoj animacije i filma.

Ovoga puta u glavnu ulogu umjesto Michaela Jordana uskočit će LeBron James kojemu ovo neće biti prva uloga na filmskom platnu jer već je glumio u nekoliko projekata, od kojih je najpoznatiji prošlogodišnja komedija „Trainwreck“.

Podsjetimo se, prvi „Space Jam“ bio je film koji je spojio Michaela Jordana s likovima iz Looney Tunesa koji su se suprotstavili grupici aliena i odigrali košarkašku utakmicu kako bi osigurali svoju slobodu. Sigurni smo kako je mnogima od vas ovo bio jedan od filmova koji je obilježio djetinjstvo, a nekima možda i malo kasnije doba života. Svakako jedan od filmova s zanimljivijim konceptom, a predstoji nam vidjeti može li se nastavak približiti originalu. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close