Film i glazba

Volite Johna Wicka? Onda je Atomic Blonde film za vas

Svjedočimo li povratku akcijskih filmova u velikom stilu?

„Atomic Blonde“ prvi je film Davida Leitcha, inače u industriji navelike poznatog po svom radu kao kaskader. Radio je i kao režiser na originalnom „John Wicku“, ali nije dobio credit, a nedavno je angažiran kao režiser nadolazećeg „Deadpoola 2“.

U filmu ćemo pratiti agentkinju MI6 koja će biti poslana na misiju u Berlin za vrijeme Hladnog rata kako bi istražila smrt kolege i vratila listu koja sadrži imena dvostrukih agenata.

Glavna uloga pripala je Charlize Theron, a u filmu će se pojaviti i sve češće viđeni Bill Skarsgård te Sofia Boutella dok će glumačku postavu zaokružiti James McAvoy, Toby Jones i John Goodman.

Kao što je vidljivo iz trailera film je prilično stiliziran, u maniri Johna Wicka rekli bi, a i još je sličnosti tu. Akcijske scene izgledaju odlično, kamera i koreografija su postojane, a veseli nas i činjenica kako su prve recenzije većinom pozitivne.

Tko zna, za koju godinu možda ćemo o Chadu Stahelskom i Davidu Leitchu pričati kao o osobama koje su revitalizirale žanr akcijskih filmova i vratili im staru slavu. Mi se u svakom slučaju ne bi bunili.

Datum izlaska filma postavljen je za 28. srpnja.

https://www.youtube.com/watch?v=yIUube1pSC0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close