Film i glazba

Warcraft film je jedno veliko razočaranje

Prve recenzije kritičara koji su pogledali ovaj blockbuster film ne slute na najbolje. Je li Warcraft film doista još jedno loše filmsko uprizorenje rađeno prema licenci serijala Warcraft igara? Dolazak Warcraft filma očekuje se 10. lipnja, pa smo svakako željno isčekivali za vidjeti hoće li prve recenzije biti dodatan mamac za pogledati film. Trenutan rezultat i zbir recenzija govori sam za sebe, Warcraft ima prosjek od 29/100 na Metacriticu i 40% na Rotten Tomatoes.

Kritičari uglavnom navode bezdušnost filma, lošu glumu, nikakvu epičnost kakvu je primjerice imala trilogija The Lord of the Rings ili brutalnost jednog Game of Thronesa.

„Pojedine scene su nenamjeran smijeh, iako je očita želja da pobude u gledatelju nešto sasvim drugo. Warcraft film je dvosatna animacija o nezanimljivom i dosadnom sukobu ljudi i orka“, samo su neki od navoda. Drugim riječima, kritika je već pokopala film.

Znači li to da će film nužno proći loše i na kino blagajnama? Ne mora značiti. Warcraft fanovi se broje u milijunima i film bi mogao biti solidan uspjeh koji će barem pokriti troškove proizvodnje. Što isto tako nije zanemarivo za Blizzard Entertainment i Legendary Pictures.

https://www.youtube.com/watch?v=65AjY_nRdqE

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close