Film i glazba

Za samo tjedan dana posljednji puta gledat ćete Deep Purple u Zagrebu

Novi album naslova “inFinite” prati i oproštajna turneja, a jedna od stanica je i zagrebačka Arena.

U zagrebačkoj areni 16. svibnja, uz Deep Purple zasvirat će i specijalni gosti iznenađenja. Već od ranije znamo da uloge predgrupa imaju divlji Monster Truck i legendarne Divlje jagode uz Tonyja Martina, bivšeg pjevača grupe Black Sabbath.

Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati, a bit će to legendarni Andy LaRocque. On je jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice koji je svojim neoklasičnim stilom stekao zavidnu reputaciju. Andy je dugogodišnji gitarist legendarne grupe King Diamond te čuveni producent, koji je radio miks i master novog albuma osnivača Divljih jagoda, Zeleta Lipovače.

U svojoj plodonosnoj karijeri u kojoj su Deep Purple nebrojeno puta zavladali top ljestvicama, albumi su se prodavali u milijunskim nakladama. Novi materijali pokazuju kako u dečkima još uvijek gori kreativna rock’n’roll vatra, ali su se ovom turnejom ipak odlučili oprostiti od milijunske publike.

https://www.youtube.com/watch?v=ikGyZh0VbPQ

Preostaje li vam išta drugo, osim da nabavite svoju ulaznicu, ne propustite praznik rock’n’rolla i pozdravite velikane na njihovoj oproštajnoj turneji?

Izvještaj čitajte na stranicama FFA portala odmah nakon oproštajnog koncerta.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close