Vijesti

Jedno kućište za 7 igrača

Pogledajte što se dogodi kada imate komponente u vrijednosti od 30000 američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata ekipa iz LinusTechTips odradila je odličan posao i pokazala sve čari slaganja konfiguracije, naravno ako imate novca za sve troškove. Ovaj put su nadmašili sami sebe i složili jedno kućište za 7 igrača, a komponente i brojke su impresivne. Ovo čudovište sadrži dva Xeon E5-2697 Intelova procesora od kojih svaki podržava hyperthreading i posjeduje nevjerojatnih 14 jezgri.

Xeon.png

Konfiguraciju pogoni čak 7 Radeon R9 Nano grafičkih kartica od kojih svaka ima 4GB radne memorije. Prilikom montiranja ekipa je morala skinuti zračno hlađenje i postaviti kustomizirano vodeno hlađenje specijalne izrade kako bi sve stalo na matičnu ploču. Radnu memoriju čine 8 modula od kojih svaki pojedinačno sadrži 32GB DDR4 memorije, a pohrana podataka je riješena pomoću 8 SSD diskova od 1TB. Cijeli projekt je sponzorirao Kingston, pa su stoga SSD diskovi i DDR4 memorija iz produkcije tog poznatog proizvođača. Sve navedene komponente su postavljene na Asusovu Z10PE-D8 WS matičnu ploču, koja jednostavno izgleda moćno sa količinom PCI, DDR4 i SATA utora.

asus mbo.jpg

Odabrano napajanje je EVGA T2 sa nevjerojatnih 1600W snage, a sve zajedno je smješteno u Mercury S8 kućište. Kako bi prezentacija bila kompletna, prikaz slike i demonstracija je odrađena na 7 Acer Predator X34 21:9 Gaming monitora. Pogledajte kako je tekao proces slaganja, te u konačnici kako to sve izgleda prilikom igranja.
https://www.youtube.com/watch?v=LXOaCkbt4lI

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano