Vijesti

Blizzard otkrio 16. sezonu za Diablo 3 koja donosi nove stvari u igru

Za sve vas koji još igrate Diablo 3, nova sezona je tu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da ste prestali plakati za Diablom 4 i da svi se veselite mobilnom Diablu. Naravno da se veselite. Dok ne dođe Diablo 4, svi još uvijek igraju Diablo 3 koji je nakon svih zakrpa i ažuriranja odlična igra. Novi život dala mu je Nintendo Switch verzija koju smo i mi recenzirali i koja je ispala odlična na Nintendovoj konzoli. Za sve vas koji igrate Diablo 3 na bilo kojoj platformi dostupna je nova Sezona 16 koja donosi nove buffove, nove kozmetičke stvari, ali puno i drugih novina. Najveće poboljšanje koje je došlo s novom sezonom je činjenica da je smanjen broj itema koji morate imati za vašu klasu, što zapravo znači da sad mnoge klase mogu kombinirati različite set bonuse ili pak da možete ubaciti još jedan “Legendary power” u vaš build. 

JGI9GRK93FDO1545100720235

Nove kozmetičke stvari u novoj sezoni

Sve što je novo došlo možete pročitati na službenoj stranici gdje se nalaze sve patch note, ali prije nego krenete čitati, skuhajte si kavu budući da imate za pročitati jako puno stvari. Ako vam se ne da čitati, a više volite gledati, onda vam ovaj video obuhvaća sve što trebate znati. Nova sezona dostupna je u trenutku pisanja teksta svima na svim platformama. Vrijeme je da krenete raditi i graditi nove buildove.

https://www.youtube.com/watch?v=SOEKTmAxJTU

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano