Vijesti

Gran Turismo Sport dobio novu besplatnu zakrpu s hrpom novog sadržaja

Besplatni updejti idu kao po traci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polyphony Digital je upravo objavio novu besplatnu zakrpu za njihov odličan GT Sport. Kako to obično bude u novom content dropu za GT Sport, igra je dobila nove aute, sadržaj za kampanju i novu stazu.

Najveći dodatak je upravo nova staza. Autopolis International Racing Course poznata je staza u Japanu, a u GT Sport je možete voziti u dva nova layouta u različitim presetima za doba dana. Autopolis je dobio i svoj novi photo dio za Scapes fotografiranje.

Od automobila imamo McLaren F1 GTR ’95, Mazda Eunos Roadster ’89, Mercedes-Benz SLR McLaren ’09, Pagani Huayra ’13 i TOYOTA GR Supra RZ ’19.

GT League je proširen s novim Supra Legend eventom, a stari eventi su isto tako prošireni s novim rundama pa je offline karijera veća nego ikad. Potpuni popis novog sadržaja možete pronaći na službenoj stranici ovdje, a ispod možete baciti oko na novi trailer koji vam pokazuje nove aute i stazu u akciji. Polyphony već radi na novom sadržaju pa tako na proljeće možete očekivati nove Dallara SF19 Super Formule kao i novi sadržaj koji će tek biti prikazan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano