Vijesti

Izlazi novi Far Cry, a tema je definitivno post-apokalipsa!

Kao grom iz vedra neba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo definitivno nismo očekivali i nismo se nadali, ali Ubisoft je praktički najavio novu Far Cry igru. Iako nije još 100% potvrđeno, sigurno je 99% da je riječ o sasvim novom naslovu. Nekako sumnjamo da je riječ o novom dodatku za Far Cry 5. Kratak teaser koji je izašao očigledno najavljuje post-apokaliptični setting u igri jer ako pozorno pregledate trailer shvatit ćete da je nuklearna bomba eksplodirala i pretvorila sve u prah i pepeo. Setting odgovara Hope Countryju iz FC5, ali sve drugo govori da ćemo dobiti novu Far Cry igru ili nekakav spin-off kao što je bio Far Cry 3: Blood Dragon.

Potpuno otkrivanje igre slijedi na The Game Awardsima koji se događaju u ranim jutarnjim satima po našem vremenu u noći s četvrtka na petak. Točnije, u 2:30h. Dok većina ljudi bude spavala, mi ćemo ostati budni i pogledati što nam to kuhaju majstori gaming industrije. Do tada pogledajte teaser.

NOVI FAR CRY

https://www.youtube.com/watch?v=KKseXjx_668

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano