Vijesti

Najavljena Breaking Bad igra

Izgradite “meth” carstvo i postanite glavni kuhar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije li vama čudno da već nismo vidjeli pravu Breaking Bad igru? Mislim, radi se samo o jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, a mnogima je Breaking Bad i najbolja serija svih vremena. Zato je prilično čudno da netko od velikih izdavača nije platio licencu i ime, te napravio AAA igru u stilu GTA primjerice. Kad ne žele veliki igrači, morat ćemo se zadovoljiti s malim. Igračima.  Breaking Bad: Criminal Elements na iznenađenje mnogih zapravo će biti strategija u kojoj će cilj biti izgraditi svoje meth carstvo. Očekujte M oznaku sigurno. 

U igri će biti sve glavne zvijezde serije kao što su Walter White, Jesse Pinkman, Gus Fring i Mike Ehrmantraut. Ako vam sve ovo zvuči odlično, onda ću vas možda razočarati. Naime, radi se o mobilnoj igri. Igru radi studio Plame, a izdavač je FTX Games. Iako se radi o mobilnoj igri, kreator serije Vince Gilligan prilično je zadovoljan kako igra izgleda i koliko je autentična Breaking Bad svijetu. “FTX Games radi fantastičan posao. Njima je baš kao i nama stalo da do najmanje sitnice prebace autentično Breaking Bad iskustvo iz serije na igru.” Dakle, možda i ne bude tako loša igra.

Očekuje se prvi prikaz igre vrlo brzo, a znamo samo da igra dolazi ove godine. Imate svi mobitel, zar ne?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano