Vijesti

Razotkriven je Fallout 76, radi se o inovativnoj online igri

Fallout 76 nije samo još jedna generična online multiplayer igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što su tjednima tvrdili različiti izvori konačno se i obistinilo. Fallout 76 je razotkriven na nočašnjoj Bethesdinoj E3 konferenciji i radi se o online igri. Koju možete igrati i samostalno te kompletno riješiti sami questove i glavnu priču. Međutim, možete to napraviti i zajedno sa suigračima. Ili protiv njih.

Naime, ljudi na koje ćete nailaziti u igri će biti drugi igrači s kojima se možete udružiti ili zakrviti. Izbor je na vama. Osim rješavanja questova, bilo vezanih za glavnu priču ili sporednih, tu će biti čitav niz radnji kod kojih se možete angažirati.

Četiri puta veći od prethodne igre

Primjerice, baš kao u Falloutu 4 moguće je graditi vlastitu bazu. Takozvani settlement. Istu ćete morati braniti od drugih suigrača ili živina kontroliranih AI-em, ili primiti suigrače pa surađivati zajedno. U prikazu na konferenciji je čak prikazan scenarij gdje se dokopate nuklearnog oružja pa razrušite bazu drugih igrača.

Fallout 76 je čak četiri puta veći od “četvorke” i stiže na PC, PS4 i Xbox One 14. 11. ove godine. Prije toga ćemo imati prilike isprobati i testirati igru kroz beta testiranja o čemu ćemo više saznati uskoro.

https://www.youtube.com/watch?v=yASjD_And2w

https://www.youtube.com/watch?v=X3RBCmOJk9I

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano