Vijesti

Battlefield 5 će biti smješten u Prvi svjetski rat?

Tako barem kaže jedna švicarska trgovina, koja je već jednom uspješno “pogađala”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, švicarska trgovina gaming opreme Wog.ch otvorila je mogućnost prednarudžbe novog Battlefielda, igre koja još nije najavljena, ali javna tajna je da je ona u razvoju. Uobičajena stvar, nisu prva trgovina koja je otvorila prednarudžbe za sljedeći Battlefield, ali zanimljiv je opis igre naveden od strane trgovine. Novi BF opisan je kao online pucačina smještena u Prvi svjetski rat, a na police dućana stiže 28. 10. 2016. Malo je vjerojatno da neka za svjetske pojmove irelevantna trgovina ima ekskluzivne informacije o nadolazećem Battlefieldu, ali nije ni nemoguće.

Ipak, malo smo istraživali i izgleda kako je Wog.ch jednom čak i pogodio sa svojim “predviđanjem”. Naime, prema pisanju IGN-a u lipnju 2014., dotična švicarska trgovina otvorila je prednarudžbe za Assassin’s Creed Rogue, igru za koju do tada nitko nije čuo. Dva mjeseca poslije, Ubisoft je službeno najavio igru istog naslova za PS3 i Xbox 360, koja je izašla krajem godine. Stoga, ne trebamo tek tako otpisati WW1 Battlefield.

 UAV confirmed – IvanCROsemo | FFA Forum

Prema priopćenju koje je EA uputio svojim dioničarima, novu Battlefield igru ćemo uistinu igrati krajem ove godine. Pitanje je samo u koje vremensko razdoblje će biti smještena. Ako ste sad dobili neopisivu želju igrati igru smještenu u Prvom svjetskom ratu, nedavno smo pisali o PC igri Verdun koja uskoro stiže i na PlayStation 4!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano