Vijesti

Burnout Paradise HD remaster sve je bliže, ožujak nam sve više miriše

Rima iz naslova mi nije baš na razini pjesama s genijalnog soundtracka igre (“Hey, hey, You, you, I don’t like your girlfriend”), ali poslužit će.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno smo pisali o brazilskoj trgovini koja je slučajno na svojim stranicama objavila Burnout Paradise za novu generaciju konzola, s datumom izlaska u ožujku ove godine i s cijenom od približno 30 eura. Ako se sjetimo nekih drugih sličnih slučajeva, kao primjerice s Dead Rising serijalom, Tomb Ridera i Bulletstorma, prilično smo ozbiljno shvatili ovo izlistavanje. Pa smo, izgleda, bili u pravu.

Naime, sada je i popularni Gematsu došao do informacije kako igra, u svojem HD remaster izdanju stiže na police japanskih trgovine 16. 3. ove godine po cijeni od približno 30-ak eura. Dakle, slične informacije kao i kod brazilske trgovine.

Sada smo apsolutno sigurni, Burnout Paradise HD Remaster je prava stvar, pa nam je još samo preostalo pričekati na službenu potvrdu Electronic Artsa i datumom izlaska igre za Europu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7F5mKuwcE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano